Vi erbjuder kurser
för entreprenader och tjänster.

Kurserna ges i egna lokaler i Göteborg och Upplands Väsby, i externa lokaler i hela landet eller hos kunderna om de så önskar.

Företaget

ULJA AB bildades 2000. Ägaren och grundaren, Anders Jacklin, har arbetat som lärare inom miljö, vägarbete och trafiksäkerhet sedan 1996. Erfarenheter från bygg- och transportsektorn har bidragit till utvecklingen av företaget. Anders har arbetat på NCC, Skanska och Linjebuss (Connex, Veolia Transport) och ansvarade under 2000-2009 för anläggnings- och miljöarbete på LBC Väst AB.

Namnet har sitt ursprung i examensarbetet från Anders utbildning till civilingenjör väg och vatten. JA är Anders bidrag, UL har Anders livskamrat och andra gruppmedlem bidragit med.

Idag består företaget av Anders Jacklin, fyra administratörer samt ett tjugotal lärare som arbetar/har arbetat inom de utbildningsområden de också undervisar i. ULJA AB samarbetar även med externa instruktörer och kursanordnare för att ge bredd med bibehållen kvalitet.

ULJA AB erbjuder kurser som krävs för entreprenader och tjänster där Trafikverket och storstadskommunerna är beställare, samt kompletterande utbildningar inom närliggande områden för företag i anläggnings-, och transportsektorn. Kurserna ges i egna lokaler i Göteborg och Upplands Väsby, i externa lokaler i hela landet eller hos kunderna om de så önskar.

ÖVERGRIPANDE MÅL:

Deltagarna

Deltagarna ska gå från ULJA AB:s utbildningar med stärkta kunskaper och en vilja att använda dessa för sitt eget och företagens bästa.

Kunskapen

Sprida kunskapen vidare till nytta för alla.
ulja ab
Ulja AB

Katrinerovägen 2A, 417 49 GÖTEBORG