Företaget

ULJA AB bildades 2000. Ägaren och grundaren, Anders Jacklin, har arbetat som lärare inom miljö, vägarbete och trafiksäkerhet sedan 1996. Erfarenheter från bygg- och transportsektorn har bidragit till utvecklingen av företaget. Anders har arbetat på NCC, Skanska och Linjebuss (Connex, Veolia Transport) och ansvarade under 2000-2009 för anläggnings- och miljöarbete på LBC Väst AB.

Namnet har sitt ursprung i examensarbetet från Anders utbildning till civilingenjör väg och vatten. JA är Anders bidrag, UL har Anders livskamrat och andra gruppmedlem bidragit med.

Idag består företaget av Anders Jacklin, fyra administratörer samt ett tjugotal lärare som arbetar/har arbetat inom de utbildningsområden de också undervisar i. ULJA AB samarbetar även med externa instruktörer och kursanordnare för att ge bredd med bibehållen kvalitet.

ULJA AB erbjuder kurser som krävs för entreprenader och tjänster där Trafikverket och storstadskommunerna är beställare, samt kompletterande utbildningar inom närliggande områden för företag i anläggnings-, och transportsektorn. Kurserna ges i egna lokaler i Göteborg och Upplands Väsby, i externa lokaler i hela landet eller hos kunderna om de så önskar.

Övergripande mål:

  • Deltagarna ska gå från ULJA AB:s utbildningar med stärkta kunskaper och en vilja att använda dessa för sitt eget och företagens bästa.
  • Sprida kunskapen vidare till nytta för alla.

Du kan också läsa om vår kvalitetspolicy och miljöpolicy.

Konsult
...

Konsult

Har du behov av en säkerhets-rådgivare? Vi tar konsultuppdrag inom olika områden.

Läs mer

...

Kursbokning

Här kan du boka våra kurser online.
Enklare kan det inte bli!

Boka här

...

Om ULJA AB

ULJA AB erbjuder kurser som krävs för entreprenader och tjänster...

Läs mer

Personaldag15 1 hemsida

Kontakt

Har du frågor eller synunkter är du mer än välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

Maskinentreprenörerna

me

ULJA AB är anslutna
till Maskinentreprenörerna.

ULJA AB är miljödiplomerade

miljodiplomVi är miljödiplomerade sedan januari 2011.

Högsta kreditklass

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta våra administratörer med frågor eller bokning!
Tel. 031-799 78 50
Tel. 08-557 614 20
info@ulja.se

Telefontider 6.45-16.00 på vardagar, lunchstängt 11.30-12.00